“and into nature i go,

to lose my mind and find my soul

1:1 begeleiding 

 

Loop je vast in je werk als GZ-psycholoog of Klinisch psycholoog en komen de vier muren van je spreekkamer of praktijk letterlijk op je af? Ga je door een moeilijke periode en heb je last van burn- out of spanningsklachten die niet op te lossen zijn met alleen een stapje terug doen en rust nemen? Sta je op het punt van re-integreren maar vrees je opnieuw in jouw valkuilen te stappen?

Weet je diep van binnen dat je ergens onderweg verwijderd bent geraakt van jezelf en jouw interne drijfveer om anderen te helpen? Voel je dat je veel hebt gegeven maar jij leeg bent geraakt?

Ga met Karin naar buiten, het Leersumse Veld in. De natuur geeft je nieuwe inzichten die je in je dagelijkse werk niet snel zult vinden. Door naar buiten te gaan kom je uit jouw eigen context en creëer je weer ruimte om met een andere blik naar de situatie te kijken en tot een keuze of oplossing te komen dicht bij jezelf.  

herken je dit?

Dat jij vastloopt als GZ-psycholoog of Klinisch psycholoog voelt als falen

Daar veroordeel je jezelf om

Je voelt dat je de passie voor het vak dreigt te verliezen

Bij momenten begin je te twijfelen aan je eigen geschiktheid als GZ-psycholoog of Klinisch psycholoog. Diep van binnen weet je echter wel dat dit is wat je te doen staat

Je hebt geleerd hoe je met je hoofd moet werken en je situaties analytisch benadert

Je bent opgeleid om binnen kaders en protocollen te denken en te handelen. Je te verantwoorden voor de keuzes die je maakt. Zo werk je ook, maar je voelt aan alles dat het anders mag. Maar hoe? Hoe kom je los van hoe het hoort?

Je hoopt door nog die ene studie of opleiding te volgen tot meer in staat te zijn dan jij je nu voelt

Ondanks het mooie CV wat je al hebt opgebouwd en de titels die je al op zak hebt. Het blijkt telkens niet de oplossing te zijn om meer vertrouwen in jouw eigen kunnen te ontwikkelen

Je bent GZ-psycholoog of Klinisch psycholoog en hebt een duidelijke visie

Maar je vindt het lastig dit uit te dragen in je werk, want wat vinden anderen ervan? Mag ik mijn visie wel delen, het gaat toch niet om mij?

Je hebt mooie plannen om het verschil te maken in je werk, maar je ziet vooral beren op de weg

Jouw ideeën worden maar niet concreet en je komt maar niet in actie

Je werkt vooral alleen en mist een sparringpartner

Iemand die het werkveld kent en het heeft ervaren hoe het is om je eigen pad te volgen. Je zoekt een stok achter de deur

Hoe zou het zijn als je de focus mag verleggen naar jezelf als mens? 

Om vanuit die focus
je functie als psycholoog
in te kleuren en uit te voeren

Zodat je meer rust en zingeving
voelt in je leven en werk 

1:1 traject

In dit traject trekken we samen de natuur in van het Leersumse Veld. Je gaat door het zijn in de natuur, de gesprekken en oefeningen die we doen weer met een nieuwsgierige blik naar jezelf als mens en jezelf in de functie als psycholoog kijken.

Je ontdekt wat jouw plek is en hoe deze in te nemen vanuit verbinding met jezelf. Je ontdekt waar jouw potentieel ligt welke je meer ruimte en aandacht mag geven.

Karin werkt graag ervarings- en lichaamsgericht met de natuur als co-therapeut. Je kunt invloeden vanuit mindfulness, Reiki, systemisch werk (waaronder opstellingen) en ACT verwachten met een sausje van down to earth spiritualiteit. En natuurlijk de magie die de natuur toevoegt!

Na dit traject:
– Ervaar je rust en ruimte in je hoofd
– Voel jij je verbonden met je lijf als instrument
– Weet jij wat jouw plek is
– Doe je waar je echt energie van krijgt
– Benut jij jouw unieke talent en gave

4 maanden

– Start met excursie van 3 uur
– 5 wandelafspraken van 90 minuten
– Na elke afspraak ontvang je een samenvatting
– Oefeningen en opdrachten op maat
– Tussentijds contact via Whatsapp en Trello

3590 EURO INCL. BTW
betalen in 4 termijnen is mogelijk

6 maanden

– Start met excursie van 3 uur
– 8 wandelafspraken van 90 minuten
– Na elke afspraak ontvang je een samenvatting
– Oefeningen en opdrachten op maat
– Tussentijds contact via Whatsapp en Trello

5390 EURO INCL. BTW
betalen in 6 termijnen is mogelijk

Dit traject is voor jou

De 1:1 begeleiding van Karin is voor jou als je bereid bent begeleiding te ontvangen om pijnpunten aan te kijken, open staat voor een buiten de kaders aanpak en uiteraard met Karin de natuur in wil trekken. Op avontuur naar datgene wat voor je voeten ligt en jij mag zien, voelen en omarmen.

Voor Psychologen team

veelgestelde vragen – faq

WORDEN DE TRAJECTEN VERGOED DOOR DE ZORGVERZEKERING?
Ondanks dat ik de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog heb afgerond en dus bevoegd ben om te werken binnen de verzekerde zorg kies ik ervoor om met Voor Psychologen als psycholoog zonder bemoeienissen van zorgverzekeraars te werken. Dit geeft mij de ruimte om 100% van mijn aandacht te besteden aan jouw hulpvraag in plaats van het bezig zijn met ‘binnen de lijntjes’ werken.

Dit betekent concreet dat mijn trajecten niet worden vergoed vanuit de basisverzekering. 

WAT ZIJN ANDERE OPTIES VOOR VERGOEDING?

– Mogelijk heb je vanuit jouw CAO een opleidingsbudget/vitaliteitsbudget/duurzaaminzetbaarheidsbudget. Deze kun je ook gebruiken voor een traject bij Voor Psychologen
– Vraag bij HR of P&O afdeling na of ze een opleidings- of coachingsbudget hebben dat ingezet kan worden als werknemers daar behoefte aan hebben
– Vraag bij je leidinggevende of directeur of er budget is voor persoonlijke ontwikkeling

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN TRAJECT ZONDER TUSSENKOMST VAN DE ZORGVERZEKERING?
– Er hoeft niet verplicht een diagnose gesteld te worden voor een traject bij Voor Psychologen, anders dan een traject met tussenkomst van de zorgverzekeraar. 

– Anders dan bij een traject met tussenkomst van de zorgverzekering hoef je bij Voor Psychologen geen verplichte vragenlijsten in te vullen.

– Er is geen sprake van maximale behandelminuten. Heb je behoefte aan meer afspraken dan is dat mogelijk.

– Wat weinig mensen weten is dat je bij een vergoed traject door de zorgverzekering altijd eerst je eigen risico moet opmaken. In veel gevallen betekent dat dat je sowieso €385,- zelf moet betalen. Als je jouw eigen risico hoger hebt ingesteld kan dat oplopen tot €885,-. Lang niet altijd wordt 100% van een behandeling vergoed, dus de kans is aanwezig dat je naast het eigen risico nog extra kosten moet betalen. 

WAAROM ZOU IK KIEZEN VOOR een traject buiten in PLAATS VAN binnen?

– Het blijkt voor veel mensen makkelijker over lastige kwesties te praten als je naast elkaar loopt (i.p.v. tegenover elkaar zitten).

– Buiten zijn en wandelen werkt rustgevend en heeft een positief effect op je gemoedstoestand (stresshormonen dalen – gelukshormonen stijgen).

– Je bent zowel lichamelijk als geestelijk in beweging: je neemt stappen!

– Een wandeling brengt stilte in je hoofd, waardoor je rust krijgt om te luisteren naar jezelf.

– Buiten zijn en wandelen geeft energie, maakt je alerter en creatiever.
Bron debuitenpsychologen.nl

IK BEN GEEN GZ-PSYCHOLOOG of Klinisch psycholoog MAAR JOUW BEGELEIDING SPREEKT MIJ WEL AAN!

Ben je geen GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog of helemaal geen psycholoog maar wil je wel graag begeleiding van mij in de natuur? Geen probleem. Neem gerust contact met mij op! Dan onderzoeken we in een kennismakingsgesprek wat ik voor je zou kunnen betekenen. Voelt dit voor beide kanten goed? Dan gaan we aan de slag. Het allerbelangrijkste is immers dat er een fijne klik is tussen ons. 

Een gesprek voor jou

TIJD VOOR DE STAP RICHTING JEZELF. Ben jij klaar om je te verbinden met wie je bent als mens? Om vervolgens vanuit die verbinding anderen te helpen als psycholoog op de manier die bij jou past?

Plan hier jouw online gesprek in van 30 minuten om de mogelijkheden en wederzijdse match te onderzoeken.