Ontmoet ons

Voor Psychologen

Door het samenbrengen van kleinere krachten kunnen grote dingen mogelijk gemaakt worden”

Dat is waar we bij Voor Psychologen in geloven. Het begint bij het ontdekken van je eigen unieke kracht, om het vervolgens te delen met de wereld. Want dát is wat er nodig is voor een transformatie binnen de psychologische zorg: psychologen die vanuit verbinding met hun eigen kern anderen helpen.

Ontmoet ons team. Psychologen die hun talent gezamenlijk inzetten om het grote mogelijk te maken.

 

founder

Karin van Maurik is de founder van Voor Psychologen. Deze plek is het resultaat van haar persoonlijke reis. De reis van vastlopen, zichzelf aankijken als mens én GZ-psycholoog, loslaten van hoe het hoort en gaan doen waar ze echt blij van wordt. In de natuur zijn speelt daarbij een prominente rol.   

Ontmoet het team

Psychologen zoals jij

Voor Psychologen Karin van Maurik

Karin van Maurik begeleidt de 1:1 trajecten, is ontwikkelaar en begeleider van de Jaargroepen voor Psychologen en de host van De Podcast voor Psychologen.

Ze is buitenpsycholoog en zelfbenoemd psycholoog voor psychologen.  Oorspronkelijk is ze opgeleid als GZ-psycholoog maar deze titel praktiseert ze niet meer. Ze gebruikt de natuur als co-therapeut, inspiratiebron en plek voor zelfzorg en is dan ook veel buiten te vinden. Daarnaast verzorgd ze workshop en gaf voorheen les als gastdocent binnen de GZ-opleiding van RINO Zuid en RINO Groep. 

Volg Karin hier.  

Iris Vrieling is actief als ontwikkelaar en begeleider van de Jaargroepen voor Psychologen.

Ze is een GZ-psycholoog met veel werk- en levenservaring. Ze heeft op diverse plekken gewerkt (onderzoek, beleid, ouderenzorg en GGZ) en werkt momenteel op ad interim als traumatherapeut en binnen haar eigen praktijk als buitenpsycholoog en supervisor. Ze is zich zeer bewust van het belang van het vinden van een goede balans tussen het uitleven van passie voor je vak én het zorgen dat je voldoende oplaadt. Talentwerk gaat haar aan het hart. 

Volg Iris hier.  

Wil je samenwerken? Heb jij het gevoel dat jouw talent dé aanvulling is op ons team? Heb je een fantastisch idee voor Voor Psychologen?

Voor Psychologen team